Meny Stäng

Om

ArtistMerchandise.se

ArtistMerchandise.se, som ägs av AM Fashion AB, 556867-6679, är företaget som säljer merch från artister från framför allt, men inte enbart, Sverige. Våra värdegrunder är bra service, bra kvalité och en bra arbetsplats. Det tror vi är ett vinnande koncept för att ge dig som kund den bästa upplevelsen hos oss.

Vi älskar musik och vi älskar kläder. Därför har vi byggt denna unika plattform där du ska kunna köpa varor från just din favoritartist.

Alla varor som säljs på webbshoppen är alltid godkänd av artisten. Vi arbetar nära alla artister och säljer endast det som vi tillsammans har kommit överens om.

När en kund gör en beställning på webbshoppen skickas ordern till tryckeriet som gör klart varan och skickar ut till kund inom 48 timmar. Kunden får varan inom ca 4 dagar efter beställning beroende på fraktbolaget. Postnord delar tex ut post varannan dag och går inte varan ner i brevinkastet/brevlådan tas den med tillbaka till postterminalen och en avi skickas ut 2 dagar senare. Detta medför en försening vi inte kan styra över.

Vi syns också ute på festivaler och gigs. Kom gärna fram och hälsa på våra trevliga medarbetare.

Vår bakgrund sträcker sig med över 50 år inom den professionella musikbranschen och över 20 år inom merch. Under vår resa har vi stött på både upp och nedförsbackar. Och med all den kunskap och erfarenhet vi har samlat på oss har vi nu gjort allt för att du ska bli riktigt nöjd med din merch från oss.

Varmt välkommen till ArtistMerchandise.se.

X